Google AdWords opzetten

adwordsGoogle AdWords opzetten, loont! Zo bereikt u veel meer klanten. Want opvallende advertentieteksten en een goed lopende campagne maken u beter zichtbaar in de zoekresultaten. En veel aantrekkelijker. Laat uw AdWords advertenties daarom opzetten door een ervaren specialist. Want alleen zo haalt u het beste resultaat met uw budget.
En dat resultaat is compleet afhankelijk van uw specifieke website, budget en wensen. Daarom vinden wij het bij M&M Webmedia zo belangrijk dat deze centraal staan in de service die u krijgt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het adviseren over en het opzetten van Google AdWords zijn wij in staat om u de vruchten kunnen te laten plukken van uw zoekmachine marketing.

AdWords opzetten? Over M&M Webmedia

Wij beheren ons bedrijf in de overtuiging dat het opzetten van Google AdWords doeltreffender kan. Dankzij de grote verschuiving van print naar online marketing is ons specialisme steeds verder uitgegroeid. Hierdoor hebben wij ons tot bekende deskundigen ontwikkeld op het gebied van internet marketing. Dit uit zich in het opzetten van gestructureerde websites, vindbaarheid in Google en het gebruik van social media.

Wat kost het opzetten van AdWords?

Bij ons draait alles om transparantie. Daarom betaalt u slechts de AdWords kosten, uw Google-spend aan Google en natuurlijk uw maandelijkse management/onderhouds-fee aan ons. Het opzetten of optimaliseren van uw AdWords account is slechts een éénmalige investering. Wij zetten uw campagne op met de grootste precisie en aandacht. Hierdoor haalt u het maximum aantal mogelijke klikken naar uw website, voor de afgesproken Google-spend. Dit zult u terug zien in uw rapportages, die wij u maandelijks toesturen.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen m.b.t. Adwords opzetten en onderhouden?

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen? Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Of bel ons direct:

036 - 760 57 99

Domeinnaam aanvragen?

Veel gezochte onderwerpen