Word succesvol SEO-starter

zoekmachine optimalisatie (SEO)Bent u een starter op het gebied van SEO? Heeft u een nieuwe website, maar levert deze niet genoeg bezoekers, omzet en vindbaarheid op? Dan weet u dat u moet investeren in SEO. Want wat u ook doet, uw online inspanningen werpen pas vruchten af als u zowel vindbaar als overtuigend bent. Hiervoor heeft u een even deskundige als maatgerichte service nodig. M&M Webmedia verzorgt deze al jaren voor uiteenlopende bedrijven, van grote ondernemingen tot vele starters op het internet. Profiteer van onze ervaring, neem contact met ons op.

Uw eerste stappen als SEO-starter

Ook uw onderneming, website, budget en doelstellingen zijn net weer even anders. U heeft als starter dan ook alleen écht iets aan SEO-optimalisatie als deze op maat wordt toegepast. Of het nu gaat om het aanpassen van uw techniek, het ontwikkelen van een geheel nieuwe website, het schrijven van nieuwe teksten, of het verkrijgen van meer autoriteit en dus betere zoekresultaten. Wat voor u het beste is, bekijken en bespreken wij graag met u.

SEO Starter Guide

Al in 2008 bracht Google de SEO Starter Guide uit. Dit is een handleiding van 32 pagina’s vol informatie en tips over de basisbeginselen van SEO. Een waardevol document als u starter bent en wilt werken aan een gezonde basis voor uw website. Handig zijn vooral de verklarende woordenlijst, duidelijke afbeeldingen en optimalisatietips: zo leert u meer over de sitestructuur, geoptimaliseerde content, web crawlers en rankings. Nadelig is dat u als ondernemer wellicht weinig tijd heeft om u volledig te verdiepen in deze materie. Bovendien stamt de laatste update van de SEO Starter Guide al weer uit 2010. Geen optimaal uitgangspunt voor een gedegen SEO strategie vinden wij. Vandaar dat wij onze eigen SEO Starter guide er op na houden en op maat maken naar uw behoeften.

Wilt u toch het nieuwste van het nieuwste weten, of heeft u specifieke vragen over SEO of de SEO Starter Guide? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie en advies.

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen? Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Of bel ons direct:

036 - 760 57 99

Domeinnaam aanvragen?

Veel gezochte onderwerpen