Hosting

Webdesign

Hosting

Wanneer u een website wilt gaan opzetten is het belangrijk om eerst een domeinnaam (internet-adres) te bedenken en deze te laten registreren. Na het bouwen en testen van uw website komt de hosting om de hoek kijken, u moet er voor zorgen dat uw website online wordt gezet zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

hosting

Soorten Hosting?

Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een hostingbedrijf (de gastheer) biedt webaccomodatie (schijfruimte op een server) aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren middels een eigen website. Hosting zorgt er dus voor dat uw website toegankelijk is via internet. Uw website wordt dus opgeslagen op de server van een gespecialiseerd bedrijf, zo’n bedrijf doet in hosting.

Er bestaan verschillende vormen van hosting die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben.

Virtual hosting

Virtual hosting houdt in dat u schijfruimte huurt op een server van een hostingprovider. Deze serverruimte deelt u met andere klanten en kunt u gebruiken voor email en het plaatsen van uw website, dit is tevens de beste keuze voor kleinere websites. Het voordeel van virtual hosting is; lage kosten voor professionele voorzieningen.

Dedicated hosting

Bij dedicated hosting wordt de website ook op een server van de hostingprovider geplaatst. Het verschil met virtual hosting is dat u de server niet deelt met andere klanten, maar u heeft een eigen server tot uw beschikking. Dit type hosting wordt vaak gekozen door bedrijven die geen eigen it-afdeling of helpdesk hebben om het onderhoud en beheer van de server te verzorgen. Voor druk bezochte websites is dedicated hosting de beste keuze.

Kunnen wij u nog meer informatie geven over hosting?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Tel: 036 - 760 57 99
Sales: 06 – 20 96 41 58
info@mm-webmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer