Referenties

Op deze pagina vindt u referenties van enkele klanten m.b.t. onze dienstverlening.

Philip Boas

Linkbuilding en SEO – Samsung Business Center Amsterdam
Middels aanpassingen aan onze website en het inzetten van de linkbuildingstrategie van M&M Webmedia hebben wij een aantal top-posities op Google behaald in het onbetaalde zoekgedeelte. M&M staat voor snel schakelen, meedenken en het juiste advies.

Philip BoasDirecteur Samsung Business Center Amsterdam
Katinka Puglia

Google Adwords – Rib Actie Scheveningen
Wij hebben contact opgenomen met M&M Webmedia om ons te helpen beter vindbaar te zijn op het internet. Naast het prettige contact wat wij in diverse persoonlijke gesprekken hadden, zijn de snelle reacties op onze vragen en daarbij de ongevraagde adviezen en belangrijke tips zeer goed. Hun bereikbaarheid is uitstekend en zij handelen direct op gevraagde acties van onze kant.

Katinka PugliaEigenaar RIB Actie Scheveningen
Mascha Mooy

Webdesign, Linkbuilding en SEO – Bye Bye Burnout
Maurice en zijn team zijn absoluut top! Ze schakelen supersnel, denken mee en doen veel meer dan waar je voor betaald hebt. Bijkomend pluspunt was dat Maurice ook buiten de reguliere kantoortijden goed bereikbaar voor me. De nieuwe website die ik bij M&M Webmedia heb afgenomen en de goed ontwikkelde SEO hebben absoluut bijgedragen aan een nog beter bedrijfsresultaat. Voor verdere IT klussen zal ik zeker aan deze partij denken om mee samen te werken.

Mascha MooyCEO - Bye Bye Burnout
Peter Hollander

Webdesign en Adwords – Plaagdierbestrijding Het Gooi
“Na een prettige kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken. Tijdens het proces van opmaak goed en duidelijk contact gehouden, waarbij nieuwe ideeën/wensen konden worden bijgesteld. Dit heeft geresulteerd in een prachtige site, met daarbij ook veel complimenten van onze klanten. Die net als ons, de site duidelijk, overzichtelijk en als informatief ervaren. Ook de after-sales van het team is goed, met o.a. het maandelijkse rapportage-dashboard met een duidelijk overzicht van de bezoekers”.

Peter HollanderDirecteur van Plaagdierbestrijding Het Gooi
Hans Kwa

Webdesign – YellowBees
Voor ons nieuwe business initiatief zochten wij een webdesign en consultancy bureau dat flexibel genoeg was om aan onze hoge eisen te voldoen zonder dat we daarvoor de hoofdprijs zouden moeten betalen. Die hebben wij volledig gevonden bij M&M Webmedia. Maurice is een professional en is er volledig op gericht een top resultaat neer te zetten dat zowel een visitekaartje is voor ons als voor hemzelf als ondernemer in de online marketing wereld. Wij raden M&M Webmedia absoluut aan als partner voor de diverse onderdelen van online marketing.

Hans KwaEigenaar Yellowbees
Tim

SEO, Adwords, Actie-sites en linkbuilding – Surfing 4 Art
M&M Webmedia heeft mij geholpen om mijn website bij de juiste mensen/doelgroep omhoog te laten komen in Google. De diversiteit aan middelen, de verschillende adviezen op maat en de behaalde resultaten maken mij een zeer tevreden klant. Op deze manier zullen de resultaten een blijvende opbrengst hebben voor mijn bedrijf. Ook in de toekomst of bij eventuele nieuwe ideeën laat ik m&m webmedia graag de weg uitstippelen die past bij mijn doelstellingen en middelen. Bedankt!

TimEigenaar Surfing 4 Art
Jan Hartog

Webdesign, Linkbuilding en Adwords – Heha Slaapcomfort
M&M Webmedia heeft voor onze beddenspeciaalzaak de website zo ingericht dat ik deze zelf mijn aanbiedingen up-to-date kan houden, dankzij hun staan we bovenaan in Google met de gewenste trefwoorden. Ze denken goed mee, regelen de ad-word campagnes, link-building en het contact is altijd goed. Echt een aanrader!

Jan HartogEigenaar Heha Slaapcomfort
George Stampoulis D.C.
Adwords en landingspagina’s – Chiropratie Ceintuurbaan
Wat een toppers! M&M Webmedia heeft de internetmarketing voor ons uit handen genomen en een enorm verschil bewerkstelligd in een korte tijd. Communicatie verloopt vlekkeloos, duidelijk en plezierig. Maurice denkt echt met ons mee en heeft ons meerdere malen uit de brand geholpen. Many thanks!!
George Stampoulis D.C.Eigenaar Chiropractie Ceintuurbaan
Ester Mak

Webdesign – Praktijk de Wilg
De website van mijn bedrijf was verouderd. Onlangs heb ik deze in een nieuw jasje laten steken door M&M Webmedia en ben hierover zeer tevreden! Zij weten goed de wensen van de klant in kaart te brengen, zijn professioneel, werken vlot en geven zeer goede ondersteuning. Een website bouwer die zijn vak verstaat !

Ester MakEigenaresse Schoonheidssalon Praktijk de Wilg
Martijn Huffnagel

Webdesign, SEO, Adwords en linkbuilding – Ab-ire Uitvaartverzorging
Sinds 2010 doe ik naar volle tevredenheid zaken met M&M Webmedia met als contactpersoon Maurice. Bovenal ben ik zeer tevreden over de zeer snelle doorvoering van wensen en aanpassingen t.a.v. mijn site, maar zeker ook over de zeer gunstige en goede kwaliteit–prijsverhoudingen. Er wordt goed mee gedacht zonder dat er van alles opgedrongen wordt. Dit vertaalt zich in een uitstekende vindbaarheid en vele positieve reacties van mijn sitebezoekers.

Martijn HuffnagelEigenaar Ab-ire Uitvaartverzorging
Pascale Sloof

Webdesign, SEO en Adwords – Vallei Auto Groep
Wij als Vallei Auto Groep doen al sinds 2009 zaken met M&M Webmedia. Zo zijn we begonnen met gerichte actiewebsites voor nieuwe modellen en hebben we al vele gerichte campagnes in gezet voor introducties. Daarnaast verzorgt M&M Webmedia onze Google Adwords campagnes voor al onze merken. Het contact met M&M Webmedia ervaren wij als zeer prettig door hun snelle manier van werken. Met snelle reacties per mail en telefoon staan onze online campagnes in een handomdraai live. Ze zijn bovendien uitstekend in staat ons te voorzien van tips en verbeteringen tijdens opdrachten. Kortom, een bedrijf dat zijn afspraken na komt en voor kwaliteit gaat!

Pascale SloofOnline Marketing Vallei Auto Groep