Zoekmachine marketing MKB

seoHeeft u een bedrijf in het MKB? Dan kunt u niet achter blijven met uw zoekmachine marketing. Want de aandacht van uw klanten verschuift nog steeds verder richting het internet. Online vinden zij hun product of dienst. Uw product of dienst, wanneer u heeft geïnvesteerd in zoekmachine marketing van een goede kwaliteit. Deze kwaliteit hangt nauw samen met bijvoorbeeld uw website, specifieke wensen en budget. Wij vinden het daarom belangrijk dat dit alles centraal staat in de service die u krijgt. Want zo investeert u in waardevolle zoekmachine marketing waar u de vruchten van plukt. M&M Webmedia adviseert het MKB hier al jaren over. Ook u helpen we graag. Neem hiervoor meteen contact op.

Onze zoekmachine marketing voor het MKB

Er is geen bedrijf, website, budget of doelstelling hetzelfde. Ook uw MKB bedrijf zal pas profiteren wanneer u de (mix van) zoekmachine marketing heeft die bij u past. Als ervaren partij zijn wij expert in alle mogelijke vormen van zoekmachine marketing. Samen met u kiezen we bijvoorbeeld voor een van de onderstaande diensten en producten.

  • SEA (Search Engine Advertising) – Opzetten en beheren van een Google AdWords campagne
  • SEO (Search Engine Optimization) – Vindbaar maken, verbeteren van uw website en hierdoor meer verkeer genereren
  • Linkbuilding – Links naar uw website realiseren voor een hogere autoriteit
  • Landingspagina’s – Pagina’s op uw website speciaal ingericht voor specifieke zoekwoorden. Deze vinden uw klanten in de zoekresultaten in Google
  • Webdesign – Op maat ontwerp van een zoekmachine vriendelijke en responsive website.

Compleet aanbod van alle denkbare producten diensten

Natuurlijk bestaan er nog veel meer diensten die het MKB nodig heeft. M&M Webmedia beheerst ze allemaal. Zo kunt u bij ons terecht als u een domeinnaam wilt registreren, of als u hosting zoekt voor uw website. Ook het opzetten van social media en webshops / webwinkels is iets waar wij veel ervaring mee hebben. U heeft uw website vast niet voor uzelf gemaakt, uw doel is waarschijnlijk om traffic te genereren (bezoekers naar uw website) en zo nieuwe klanten te werven die u weer meer omzet opleveren. Uw website moet dan wel up-to-date zijn en uiteraard ook goed vindbaar! Wij kunnen uw website analyseren en op die manier precies inschatten wat er nodig is (optimalisatie) om beter gevonden te worden. Kortom, alles is mogelijk op dit gebied! Uitgebreide informatie over alle diensten die wij leveren omtrent webdesign en optimalisatie kunt u vinden op deze site. Uiteraard is het ook mogelijk om samen te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan direct contact op.

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen? Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Of bel ons direct:

036 - 760 57 99

Domeinnaam aanvragen?

Veel gezochte onderwerpen