Website optimalisatie (SEO)

Website Optimalisatie

Is website optimalisatie echt nodig? Ja, tenzij u te maken wilt krijgen met het volgende: Mooi uw (nieuwe) website, alleen jammer dat u de enige bezoeker bent iedere dag! Om dit te voorkomen kunt u denken aan of een Adwords campagne tegen lage kosten of website optimalisatie (ook wel zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing of internet marketing genoemd).

hoger in google komen

Hoe werkt Website Optimalisatie?

Om te zorgen dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines (Google) moet ie voldoen aan een aantal belangrijke punten waaronder o.a.: gebruik van de juiste technieken, heldere navigatie, relevante teksten, keyword analyse en de juiste titels. Door te zorgen dat dit goed in elkaar zit zult u zien dat u aardig snel goede posities op bijvoorbeeld Google zal behalen. Hier doet u het tenslotte voor, hoe hoger u in de zoekmachines naar boven komt des te meer bezoekers u krijgt op uw website. Optimalisatie van uw bezoekers dus eigenlijk, met als doel dat de bezoekers met uw produkt of dienst in aanraking komen wat weer resulteert in meer verkopen/opdrachten en een hogere omzet.

Website Optimalisatie = meetbaarbaarheid in 3 stappen!

Het grote voordeel van investeren in online t.o.v. bijv. adverteren in een gids of krant is dat alles meetbaar is. Ook website optimalisatie is meetbaar. Stap 1 in uw optimalisatie traject is: Doelen stellen bepalen welke trefwoorden voor uw bedrijf belangrijk en haalbaar zijn) Door bijvoorbeeld te zoeken via Google op deze trefwoorden kunnen wij uw huidige posities bepalen (de zogenaamde nul-meting). Verder maakt u wellicht al gebruik van een rapportage-systeem waarin u kunt zien hoeveel bezoekers u heeft en op welke manier deze bij u terecht komen. Met al deze informatie kunnen wij analyseren wat de belangrijkste redenen zijn dat u nu niet goed gevonden wordt dit is Stap 2. Met de resultaten van deze analyse gaan wij aan de slag met Stap 3 de optimalisatie zelf, alle belangrijke aanpassingen voor uw website worden uitgevoerd. U ontvang van ons een rapport met de uitgevoerde aanpassingen. Zodra uw website na het optimalisatie traject opnieuw geindexeerd is kan er een vergelijk worden gemaakt met de nieuwe resultaten en de eerdere resultaten uit de nul-meting.

Wilt u weten wat wij voor uw website kunnen betekenen m.b.t. optimalisatie?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Tel: 036 - 760 57 99
Sales: 06 – 20 96 41 58
info@mm-webmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer