Linkbuilding

Linkbuilding

Nog steeds is linkbuilding 1 van de belangrijkste pijlers om hoger gevonden te worden op Google en in andere zoekmachines. Los van het optimaliseren (SEO) van uw website bestaat uw ranking in zoekmachines voor 50% uit de kwaliteit van links naar uw site toe, de zogenaamde backlinks.

linkbuilding

Hoe werkt linkbuilding?

Google bracht laatst zelf in een bericht de volgende boodschap naar buiten omtrent linkbuilding:However, some SEOs and webmasters engage in the practice of buying and selling links that pass PageRank, disregarding the quality of the links, the sources, and the long-term impact it will have on their sites. Buying or selling links that pass PageRank is in violation of Google’s webmaster guidelines and can negatively impact a site’s ranking in search results.
Dit wil dus zeggen dat Google gaat opletten of de links die nu naar uw website verwijzen; gerelateerd (relevant) zijn, niet gekocht zijn en of ze daadwerkelijk een waarde hebben voor de bezoekers. Linkbuilding is als het ware een soort online mond-tot-mond reclame, hoe meer (relevante) websites naar uw site verwijzen hoe belangrijker uw website wordt in de ogen van zoekmachines wat weer ten goede komt aan uw pagerank (wel rekeninghoudend met de maatstaven die hierboven genoemd zijn uiteraard).

De kosten voor linkbuilding?

Wat kost linkbuilding? Kan ik het niet zelf doen? Zijn 2 veelgestelde vragen. Uiteraard kun je het zelf doen en het kost; veel tijd!
De linkbuilding kosten hangen af van een aantal factoren:

  • het doel (wat wilt u ermee bereiken?),
  • hoeveel (relevante) links zijn er momenteel al aanwezig? en –
  • wat doen uw concurrenten?

Als dit duidelijk in kaart is gebracht kunnen wij een advies uitbrengen m.b.t. linkbuilding voor uw website en weet u van te voren hoeveel het kost en wat u kunt verwachten. Door uw linkbuilding uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop tijd!

Wilt u weten hoe belangrijk linkbuilding is voor de positie van uw bedrijf?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Tel: 036 - 760 57 99
Sales: 06 – 20 96 41 58
info@mm-webmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer