Almere City Businessclub aanbieding

Technische website-analyse (normaal: € 499,-)

Gevonden worden op Google, wie wil het niet? Een belangrijke factor voor de vindbaarheid van uw website is de techniek. Het fundament van uw website. Staat uw website als een huis zonder struikelblokken voor zoekmachines? Met onze onze technische website-analyse komt u er achter of de fundering voldoet of risico’s biedt om onvindbaar te blijven. Voorkom instortingsgevaar in de vindbaarheid van uw website.

Website-analyse aanvragen?

Als trots Almere City Businessclub lid bieden wij graag andere leden kosteloos (normaal €499,-) een technische website-analyse aan. Wij willen er voor zorgen dat alle Almere City Businessclub leden goed vindbaar zijn in Google, zodat de ‘business’ blijft binnenstromen. Klinkt dat als business in uw oren? Geef dan hiernaast uw website op voor de analyse.

Wat krijgt u:

  • Een uitgebreide technische analyse van uw website. De techniek is het fundament van goede vindbaarheid, daar helpen wij u graag bij. De technische punten worden in duidelijke taal omschreven. De verbeteringen kunt u vervolgens laten uitvoeren door de verantwoordelijke(n) van de website.
  • Nieuwe ideeën ter uitbreiding van uw website. We analyseren ook de pagina’s van uw website. Mocht daar uitbreiding mogelijk zijn, dan vindt u dat terug in het rapport. Onze ideeën helpen uw website op weg in de zoekresultaten.
  • Meting van de algemene populariteit van uw website. De populariteit in de zoekmachines uit zich in ‘inkomende links’. Dat wil zeggen, hoeveel websites hebben uw website vermeld als behulpzaam of betrouwbaar. Hoe meer websites u website vermelden, hoe groter uw aanzien in de zoekmachines en uiteindelijk hoe beter uw vindbaarheid.
  • Preventieve voorkoming van positie-dalingen in de zoekresultaten. In het rapport vindt u tips & trucs die u kunt toepassen op uw website om de vindbaarheid te verbeteren. Hiermee vergroot u de kans op de vindbaarheid en voorkomt u dalingen in de zoekresultaten.

pointy-woman
almerecityfc

M&M Webmedia voor: meer website verkeer meer online aanvragen betere online zichtbaarheid meer online business meer topposities in Google

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Tel: 036 - 760 57 99
Sales: 06 – 20 96 41 58
info@mm-webmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer